Tämä toiminto vaatii sisäänkirjautumisen. Luo käyttäjä ja voit käyttää listojamme esim. säännöllisiä ostoksia ja toivelistoja varten Luo käyttäjä Kirjaudu
Johdatus sosiaalipsykologiaan. Sosiaalipsykologian ala käsittelee yhteenkuuluvuuttamme sosiaalisissa ryhmissä ja pyrkimyksiämme selittää, mitä ympärillämme tapahtuu. Lyhyesti sanottuna sitä, miten olemme muiden ihmisten kanssa.
Sosiaalipsykologia tutkii ihmisiä sosiaalisissa tilanteissa ja valottaa tärkeitä ja ajankohtaisia kysymyksiä, kuten ennakkoluuloja, julmuutta, radikalisoitumista ja kiusaamista: tilanteita, jotka tapahtuvat silmiemme edessä joka päivä ja joita kyseenalaistamme ja yritämme ymmärtää.
Teollisuusyhteiskunnassa ja suurkaupunkikulttuurissa ihmisen ja yhteiskunnan välistä vuorovaikutusta on ymmärrettävä uudella tavalla. Tämä yhteiskunnallinen kehitys on vahvistunut nykyisessä korkean teknologian tietoyhteiskunnassa, joka on muuttanut perustavanlaatuisia instituutioitamme. Käsitteet ovat saaneet uutta painoarvoa: integraatio, marginalisoituminen, sosiaaliset konfliktit, normit, roolit, asenteet ja sosiaalinen vaikuttaminen. Toiset käsitteet ovat jääneet taka-alalle enemmän tai vähemmän vanhentuneina.
Kirja valottaa elämäämme sosiaalisina yksilöinä, sitä, miten rakennamme normeja, olemme vuorovaikutuksessa toisiimme, annamme manipuloida itseämme - tai jopa harjoitamme manipulointia. Se valottaa keskeisiä teemoja ja käsitteitä, tarjoaa näkemyksiä sekä klassisista että uusimmista tutkimustuloksista ja vetää linjoja nykymaailmaan ja sen ongelmiin.
Kirja on perusteellisesti uudistettu kolmas painos, ja se sisältää useita täysin uudelleen kirjoitettuja lukuja.
Per Schultz Jørgensen on Tanskan pedagogisen yliopiston sosiaalipsykologian emeritusprofessori ja Rolf Kuschel Kööpenhaminan yliopiston psykologian laitoksen sosiaalipsykologian entinen professori.
Undertitel
johdanto
Forfatter
Rolf Kuschel & Per Schultz Jørgensen
Sprog
Englanti
Sideantal
176
Indbinding
Vihko
Søgeord
sosiaalipsykologia
Udgave
3
Forlag
Frydenlund
Tema gruppe(r)
Sosiaalipsykologia ja ryhmäpsykologia
ISBN10
8771184872
ISBN13
9788771184877
Löydämme tuotteen järjestelmästämme helposti seuraavalla tuotenumerolla
EAN:
9788771184877
SKU:
9788771184877
Miksi samalla tuotteella on monta eri tuotesivua tai tuotenumeroa?
Valmistajat usein julkaisevat saman tuotteen monella eri tuotenumerolla. Usein eroa on vain pakkauksessa. Eri tuotepakkaus saattaa olla suunniteltu eri valtioille.
Yritämme parhaamme mukaan laittaa samat tuotteet saman tuotenumeron alle, mutta joskus sama tuote on eri tuotenumeroilla sivullamme.