Rommelsbacher JG 80 "Jona" yoghurt and cheese maker (black/stainless steel)
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Etävarastossa
Tuotetta on etävarastossamme, toimitusaika noin 5-7 työpäivää. Lisätietoja

Bring - Toimitus huoltopisteeseen

Katso kuljetusvaihtoehdot
Bring - Toimitus huoltopisteeseenGratis
Bring - Kotiinkuljetus -arkisin.25,10
EUR 91,38
ilman ALV 72,81
Kokonaishinta sis. toimitus 91,38
Kotitekoinen jogurtti ja tuorejuusto ovat erittäin suosittuja tuotteita niille, jotka painottavat tietoista ravintoa ilman ei-toivottuja ainesosia. Riippumatta siitä, nautitaanko se siistinä tai jälkiruokien tai runsaiden ruokien lisänä – vaihtoehtoja on monia.

Tällä monikäyttöisellä jogurtti- ja tuorejuustokoneella voit valmistaa luonnonjogurttia, tuorejuustoa ja yrttiuutteita valitsemistasi ainesosista kotona.

Voit tehdä ne eteenpäin; koska vain yhdellä istunnolla saat mm. jopa 1200 g jogurttia, joka säilyy tuoreena vähintään viikon jääkaapissa. Lisäksi tässä laitteessa on neljä esiasetettua ohjelmaa.

Luonnonjogurttia valmistetaan 42 °C:ssa, mutta vegaanisille/laktoosittomille lajikkeille tarvitaan 38 °C:n lämpötila.

Voit myös valmistaa tuorejuustoa, joka kypsennetään 30 °C:ssa. Jokainen, joka haluaa valmistaa öljyuutteita myös kosmeettisiin, naturopaattisiin tai ravitsemustarkoituksiin, voi tehdä tämän luotettavasti yrttiuutetoiminnolla 55 °C:ssa.

Energiankulutus on erittäin alhainen ja laite on erittäin helppokäyttöinen.


Ohjelmien kestoa on mahdollista säätää myös yksilöllisesti, jotta Jonan kanssa voi valmistaa myös mm. hapanjuuri Jona on erittäin monipuolinen laite, joka sopii täydellisesti jokaiseen ravitsemustietoiseen kotiin.

Homemade yogurt and cream cheese are very popular products for those who attach importance to a conscious nutrition without undesirable ingredients. No matter whether enjoyed purely or as an addition to desserts or hearty dishes - there are many possibilities. With this multi-functional Yogurt & Cream Cheese Maker, you can prepare natural yogurt, cream cheese as well as herbal extracts of self-chosen ingredients at home. You can make those ahead; because in just one session you will receive e.g. up to 1200 g of yogurt which will stay fresh at least one week in the refrigerator. In addition, this appliance has four pre-set programs. Whereas natural yogurt is prepared at 42°C, a temperature of 38°C is needed for the vegan/lactose-free variants. You can also make cream cheese, which is prepared at 30°C. Anyone who also wants to produce oil extracts for cosmetic, naturopathic or nutritional purposes can do this reliably with the herbal extract function at 55°C. The energy consumption is very low and the appliance is very easy to operate. It is even possible to adjust the duration of the programs individually, so that with Jona, you can also prepare sour dough, for example. Jona is a very versatile appliance that fits perfectly in every nutrition-conscious household.